ETIKA
Në cfarë ne besojmë

Në Noa Control, ne jemi të bindur që përdorimi i parimeve, praktikat e menaxhimit të drejtuara nga vlera arrijnë rezultate më efikase dhe konkurruese, duke siguruar kështu një rritje fitimprurëse dhe të qëndrueshme.

Reputacioni Noa Control është një nga pasuritë tona më të vlefshme dhe një komponent kryesor në zhvillimet e shërbimeve. Paanshmëria, pavarësia dhe integriteti janë pra gurthemeli i Kodit tonë të Etikës.

Të gjitha këto vlera janë të ndara dhe miratuara nga ekipi ynë, kështu që forcimi i unitetit dhe kohezionit të kompanisë sonë, e cila nga ana tjetër do të na ndihmojë të arrijmë strategjinë tonë të një rritje të qëndrueshme dhe fitimprurëse.

Përgjegjshmëri
Është çështje krenarie dhepasioni për një punë të bërë mire. Ne jemi të përkushtuar t'u ofrojmë të gjithë klientëve tanë zgjidhje të industrisë me cilësi të lartë që janë me kohë dhe me kosto efektive për secilin individ dhe kompani
Pavarësi
Një biznes që është i lirë nga kontrolli i jashtëm, falë çertifikatave dhe akreditimit qe kemi, te cilat do të na sigurojë një shërbim të plotë juridik pa nevojë të nderhyrjes së qeverisë.
Integritet
Krijimi i një kulture me integritet dhe përgjegjësi jo vetëm per të përmirësuar efektivitetin, por gjithashtu gjenerimin e një mjedisi respektues, të këndshëm dhe jetësor në të cilin mund të punoni

One Team One Dream

0